NYFW by Facehunter

All pics by Facehunter.

Snygga damer på New York's modevecka! Jag är lite småsur över att komma till London en dag efter att modeveckan där är slut, även fast jag inte hade kunnat komma in på några visningar eller nånting så hade det ändå varit grymt att känna av stämningen lixom.
Och på tal om London så packar jag just nu (det där med att packa för två veckor och bara ha 25 kg totalt är liiite svårt..) men fastnade självklart framför datorn och bloggar. Till mitt försvar måste jag säga att jag inte har läst några bloggar på hela dagen och inte igår heller. Så jag har lite att ta igen. Tur att jag har sovmorgon imorrn och dessutom slutar tidigt så att jag hinner packa imorrn eftermiddag och kolla på några serier sådär. Och så ska jag träffa Louise innan jag drar oxå. Kanske skulle börjat packa lite tidigare än idag? Och än är jag inte klar...
1 kommentar
VIVIENNE ~ Modell & Fashionistav

Åååh vad snygga bilder o kläder!SV: Fasiken vad glad jag blev nu, TACK för tipset. Visste inte att den kom från Topshop :) Då är den ju lätt att köpa.. Fast nu var jag inne och kollade på den.. Tyvär fanns den bara kvar i stora storlekar :( Det var himlans synd.. Ville verkligen ha den, tyckte leopardmönstret var perfekt.