4th Annual CHANEL and Charles Finch Pre-Oscar Dinner


Diane Kruger i en LBD som passar henne utmärkt. Lite tråkigt dock att hon körde på ett säkert kort - det hade varit roligare att se henne i lite färg.

Frieda Pinto valde vitt och visst passar hon bra i klänningen, men nytänkande är inte ett ord jag skulle använda i samband med denna bild. Tvärtom faktiskt.

Rachel Bilson är helt klart kvällens stjärna! Så jäkla snygg outfit! Jag ska definitivt hitta en svart mockajacka, känns inte det lite roligare än skinn för tillfället? Dock borde hon skippa det där med ljusa hårtoppar, det känns ganska 2011.

Rose Byrne försöker sig på trenden med midi-kjolar och tyvärr funkar det inte hela vägen. Utan volangen hade det sett mycket bättre ut!

Elizabeth Olsen kör på blått - stort plus att inte safea med svart eller vitt. Dock vet jag inte riktigt om det egentligen är rätt outfit för henne, ser hon inte ut att vara väldigt mycket äldre än sina 23 år?

Några bilder från 4th Annual CHANEL and Charles Finch Pre-Oscar Dinner i Los Angeles. Ni förstår vem min favorit är va? Tycker alltid att Rachel klär sig så himla fint. Blev väldigt besviken på Diane Kruger och Elizabeth Olsen - de kan så mycket bättre än det här!

Bilder: HÄR
0 kommentarer