NEW IN: LIPS

 
Som jag berättat så passade jag på att uppdatera min sminksamling lite när lönen kom. Jag har aldrig varit mycket för att använda läpprodukter annat än läppbalsam, men har kommit fram till att läpparna verkligen är the finishing touch på en look så jag tänkte att jag skulle prova lite olika och se vad jag trivs med. Mina köp blev följande:
 
Max Factor Colour Elixir Lipstick i 615 Star Dust: Jag fullkomligt älskar den här!! Det är den perfekta rosa nyansen för mig som gillar en naturlig look. Läppstiftet är lätt att applicera och känns otroligt skönt på läpparna, inte sådär torrt som jag ofta tycker att det känns. Den här får högsta betyg av mig!
 
Maybelline Color Sensational i 132 Sweet Pink: Detta är ett köp jag inte är särskilt nöjd med (ännu). Den ger inte så mycket färg utan mer skimmer och jag föredrar en lite mattare look. Det är dock lätt att applicera och känns behagligt på läpparna, synd med färgen bara som drar ner betyget ganska mycket. 
 
NYX Cosmetics Matte LIpstick i Hippie Chick och Perfect Red: Jag blev ganska förvånad när jag såg dessa två, eller i alla fall det röda. På produktbilden hos Eleven.se var nämligen Perfect Red mycket mörkare än det är i verkligheten. Det blev jag lite besviken på måste jag säga, då det var en mörkare röd jag var ute efter. Hur som helst så gillar jag läppstiftet, det är en väldigt fin klarröd färg. Det känns kanske lite torrt på läpparna till en början, men efter ett tag så känns det bättre (eller om jag bara glömmer bort det, haha). Hippie Chick var mer korallfärgad än jag först trodde, kanske inte riktigt den bästa nyansen för mig just nu, men jag kan säkert få det att funka, såvida inte nån annan vill ha det. 
 
NYX Cosmetics Soft Matte Lip Cream i Tokyo: Jag velade fram och tillbaka mellan Tokyo och Istanbul och hade bestämt mig för att go for Istanbul men valde i sista sekund att köra på Tokyo i alla fall. Det var ingen bra idé. Jag vågar inte svara på om Istanbul hade varit bättre men Tokyo var inte riktigt my cup of tea. Den är lite korallrosa tycker jag, vilket inte riktigt passar mig nu när jag är lite blekare. I övrigt gillar jag verkligen produkten, den känns jätteskön på läpparna och ger fin färg.
0 kommentarer