Jag har målat hela världen... Eller iaf mitt rum.

Oj oj oj, så himla snyggt blev det! Har varit igång och fixat mitt rum sen kl 10 idag, fram tills nu typ. Ska säga att jag är extremt trött, så nu ska jag sova hela dagen imorrn (läs: till klockan 8-9 typ, då jag vaknar av att pappa går runt uppe i köket och fixar frukost...). Fast först, innan jag ska sova, så ska jag läsa ett kapitel eller två i Vattenmelonen, bra bok det där. Natti natti alla!
0 kommentarer

Just nu... Sitter jag här. Lat som jag är så orkar jag inte göra nån ordentlig lunch, så mackor med brieost och gurka på passar mig utmärkt. Ur datorns högtalare kommer just nu Britney Spears Circus plus lite annat, har party här just nu typ. Haha. Back to work nu dock, eller work och work men asså.. Ska ladda upp bilder på Facebook oxå. Ha det bra så länge!Så här ser jag ut efter att ha målat mitt rum en tredje gång. Jag lovar, det här är ingenting jämfört med igår.
1 kommentar

Rizzo+AcneLäste på Linn Gustafssons blogg att Rizzo släpper ett par ankelboots om en vecka. De är designade tillsammans med Acne och jag gillar det mycket! Som Linn skriver så är de väldigt lika den klassiska Acnestöveln Pistols, fast kortare och, enligt mig, snyggare. Vad tycker ni, bättre eller sämre?
0 kommentarer