ÅRSRESUMÉ: DECEMBER

Sista månaden på året inleddes på bästa sätt med middag på det mest fantastiska hamburgerhaket jag nåsin varit på, nämligen Butcher's Market på Storgatan i Göteborg. Älskar det! Deras cheeseburger med fries och side sallad. Muuums. Vi tog även en sväng till Jul på Liseberg och hade extremt tur med vädret; stjärnklart och fullmåne. Vi åkte också till Borås och jag blev förälskad i staden. Slutligen så inledde jag en årsresumé här på bloggen och blickade framåt, mot våren, mot H&M's vårkollektion närmare bestämt. 
 
2014, you've been a bitch på många sätt men det slutade ändå ganska bra. 2015 kan dock bara bli bättre, och det ser jag fram emot. Nu kör vi!
0 kommentarer

ÅRSRESUMÉ: NOVEMBER

Aah, november. Den absolut tråkigaste och mörkaste månaden på hela jäkla året. Dock en hyfast bra månad ändå! Jag inledde november med att avsäga mig mina jobbhelger vilket kändes (och fortfarande känns) otroligt skönt. Det är nog det bästa jag har gjort, rent jobbmässigt. Jag hade otroligt mysiga helger med pojkvännen och jag insåg hur mycket jag faktiskt älskar honom, jag såg Interstellar på bio två gånger, jag tog kort med Kenza Zouiten i Nordstan, jag firade pojkvännens födelsedag och jag var iväg på en superkul fest med lite för mycket tequila (men jag älskar fortfarande tequila). En mörk och tråkig månad, men ändå blev den så bra!
0 kommentarer

ÅRSRESUMÉ: OKTOBER

I oktober hände inte särskilt mycket. Jag var fortfarande ganska aktiv på bloggen, men det var inga stora händelser som inträffade direkt. Mitt intresse för smink ökade markant den här månaden, jag köpte läppstift hit och dit och kollade mycket på make up tutorials på Youtube. Jag investerade också i en plattång, som fortfarande är min bästa investering någonsin typ. Love that shit. 
0 kommentarer