Diary: Tisdag

Fan vad jag älskar sommaren. Speciellt de där underbara sommarkvällarna då man sitter ute hela natten med härligt folk. Det är exakt vad jag gjorde igår. Jag, min bästis och en kollega planerade att gå ut igår kväll men jag hade haft en jäkla skitdag på jobbet och de andra var nog oxå ganska trötta så vi bestämde slutligen att stanna hemma och satt ute till midnatt. Så härligt. Tänk om det alltid hade kunnat vara så.

Just nu ligger jag ocg min lilla katt i min säng och myser. Hade en rätt okej dag på jobbet, det jobbigaste är alla sommargäster som är här nu och som inte kan köra bil överhuvudtaget, och när jag kom hem hade vi kalas för min lillebror som fyller 13 imorgon. Hann även med en löptur runt ön efteråt vilket jag kommer få sota för imorgon... Jag är redan stel i benen haha. 

Nu är jag så trött, så trött så jag ska krypa ner i sängen och sova så att jag orkar med resten av veckan. Två arbetsdagar kvar, sen är jag ledig en dag!
0 kommentarer

New in

Äntligen har dessa snyggingar flyttat in hos mig! Lyckan var total när jag, lite spontant måste jag säga, sprang in på Synsam häromdagen och köpte dem. De är dyra men värda varenda krona! Dessa är i originalstorleken och enligt mig synonyma med perfektion. 1495 kr fick jag ge för dem.
1 kommentar

Diary: Söndag

Hej på er! Hur har helgen varit? Jag har varit helt ledig och haft en väldigt lugn helg. Åkte hem från jobbet kl 16:30 i fredags och har sen dess ätit hamburgare till middag, shoppat på IKEA, gjort världens investering (kika in imorgon på förmiddagen så får ni se vad jag menar), insett att jag tycker det är rätt roligt att handla mat, letat som en galning efter ett par Nike Air Max i rätt färg och modell, spontanhängt med bästis, drömt mig bort till sol och värme för hösten, planerat att flytta hemifrån, ändrat om planerna för resan till Tyskland, städat, sett fram emot en härlig utekväll med bästis och kollegor, stått emot godissuget och somnat till The Hunger Games. En fullspäckad helg kan tyckas, men skönt har det varit att inte ha nåt speciellt att fokusera på.

Imorgon är det dock back to work som gäller. Jag jobbar hela veckan förutom fredag, så det kommer kanske bli lite tomt här framöver, men jag ska göra mitt bästa med att iaf tidsinställa några inlägg de närmsta dagarna. Inspirationen är dock inte på topp. Sverige levererar just nu bästa sommarvädret på flera år så man får ju passa på att njuta! Men det tror jag att ni gör oxå, så jag tror väl inte att det gör så himla mycket att jag inte uppdaterar så jätteofta... eller? :)
0 kommentarer