Hårfavoriter

Kevin Murphy hair products: Luxury Wash Schampoo, Luxury Rinse Conditioner, Damage Manager Instant Heat Shielding Spray, Hydrate Me Masque.
 
Mina favoriter för håret ser ni här ovan - som synes använder jag uteslutande Kevin Murphy. Jag har tidigare konsumerat hårolja som en rökare konsumerar cigaretter (ungefär) men no more - sen jag började använda Kevin Murphys Luxury Wash + Rinse samt inpackningen Hydrate-Me Masque så behöver jag inte någon olja alls, det ser så fint ut ändå. När håret börjar kännas torrt och i behov av olja är det snarare ett tecken på att jag behöver klippa mig. Jag rekommenderar starkt dessa produkter!
0 kommentarer

Blue

 
Jag är inte den som bär färg men när jag väl gör det så är det blått i alla möjliga nyanser som gäller. Om en månad ska jag på dop till familjens nya stjärna och jag skulle hemskt gärna ta på mig någon av klänningarna till vänster eller blusen i mitten. Långklänningen passar ypperligt till ett bröllop eller kommande studentbal och kjolen var alldeles för fin för att inte ta med i kollaget.
0 kommentarer

H&M Denim United

Hej! Tentan är avklarad (tja, nästan i alla fall, det gick inte så värst bra så det blir omtenta i augusti igen), det sista grupparbetet är så gott som klart och ytterligare en examinationsuppgift är inskickad och klar. Nu tar jag en helt ledig helg innan jag börjar min praktik på måndag! Hur underbart! Planerna är i nuläget obefintliga, jag tänkte försöka mig på en löptur och sen bara göra det som faller mig in. Typ spela Nintendo Switch och The Sims kanske.
 
I och med mitt tentakaos de senaste dagarna så har jag inte hunnit kolla så mycket på vad som hänt med butikernas sortiment, men idag tog jag mig en snabb kik online. Det visade sig att H&M, älskade H&M, har släppt sin capsule collection Denim United och det är så ballt! Jag älskar det! Framförallt att plaggen är unisex och inte könskodade. För en feminist som mig så är det drömmen. Jag blev så himla glad när HOPE gjorde det i höstas och lika glad nu när H&M gör detsamma. Ni hittar hela kollektionen HÄR.
0 kommentarer