Diary: Lördag

Spelschemat för ikväll (och igår). Jag är mest taggad på Miriam Bryant!
 
Hola people. Idag är det dags för mig och lillebror att åka till stora staden Uddevalla och gå på Solid Sound. Det är en festival för ungdomar. Helt ärligt så känner jag mig inte som en ungdom men Miriam Bryant spelar ikväll plus att jag tycker det är så roligt att det händer något i Uddevalla så självklart vill jag stötta det. Förutom Miriam så spelar bl.a. Zara Larsson, Oskar Linnros och Nause men jag vet inte om vi stannar hela kvällen - vi är lite halvkrassliga båda två.

Annars händer det inte mycket. Jag hade migrän igår på dagen vilket var anledningen till att det stod i princip tomt här igår. På kvällen mådde jag lite bättre och kollade på hela säsong 2 av Girls. Ser fram emot säsong 3!
0 kommentarer

LBB

python leather boots: saint laurent
 
Ett par svarta boots, aka Little Black Boots, borde finnas i allas skogarderob. Hur de ser ut spelar mindre stor roll. Jag gillar verkligen dessa från Saint Laurent som finns HÄR. De är visserligen svindyra... men otroligt snygga.
1 kommentar

Önskeoutfit 30/8

Stickad tröja: Lindex | Byxor: Lindex | Väska: Alexander Wang | Hatt: Lindex | Skor: Zara

Godmorgon godmorgon! Vi kickstartar denna fredag med en önskeoutfit som faktiskt består av 80% budgetplagg. Byxorna, hatten och tröjan finns nu hos Lindex och är så himla fina tycker jag. Ska definitivt kika närmare på hatten.

Happy Friday!
0 kommentarer