WANTED

 
H&M alltså... Jag blir galen på alla fina plagg de skapar hela tiden. Jag har sagt det förut men säger det igen: skulle jag få shoppa från endast en butik för resten av mitt liv så skulle jag välja H&M, utan tvekan. 
 
Denna topp är ett plagg som skulle funka urbra i sommar. Jag tänker mig den till ett par slappa shorts i lyxigt material och ett par sandaler till det. Vad tror ni? Åh, nu börjar jag längta något extremt till sommaren ju... 
0 kommentarer

OPODDEN / OBLOGGEN

 
Jag har ett litet tips till er denna måndagsförmiddag. Har ni lyssnat på Opodden någon gång? Det är en podd som handlar om kända kvinnors liv med både fram- och motgångar innan och under kändisskapet. Till exempel så har Isabel Adrian berättat om mobbning, Victoria Silvstedt har varit med liksom Janni Delér, Josefin Dahlberg och Ellinor Bjurström, för att nämna några. Det var i samband med Jannis medverkan som jag började lyssna och anledningen till att jag har hängt kvar är för att dessa kvinnor är så sjukt inspirerande! Mitt tips denna morgon är att klicka er in där och lyssna på dagens avsnitt med Rachel Brathen, mest känd som Yoga Girl. Jag har inte lyssnat själv ännu men teasern låter riktigt lovande, och efter att ha läst Rachels bok 'Yoga Girl' så tror jag att detta blir det mest inspirerande avsnittet av Opodden någonsin. 
 
Opodden finns även som blogg - obloggen.se. Värt att läsa!
0 kommentarer

SUEDE

 
Ett av vårens trendmaterial är mocka, det tror jag inte att någon missat. H&M Trend hade en mockakappa som sålde slut på två röda, men den var inte riktigt my cup of tea så att säga, visst var den fin men inget jag skulle ta på mig direkt. Nu finns det en annan variant som är lite mer åt bomberjacka-hållet, vilket jag gillar, i en beige nyans som är väldigt vårig och fin (HÄR). Hett tips!
0 kommentarer