Diary: Lördag

För en vecka sedan så fyllde min lillebror hela 18 år och idag var det dags för kalas för släkten. Jag jobbade till 14.00 idag men direkt jag var klar så susade jag hem och tog på mig en fin rosa hatt och sa hej till alla gäster. Resten av eftermiddagen njöt jag av bästa sällskapet, god mat och härligt väder. Nu käkar jag tomater men ska alldeles strax sova då jag jobbar imorrn igen, då ska jag dessutom gå till jobbet hade jag tänkt för vi har just nu en stegtävling och mitt lag bara måste vinna. Såklart. 

Hoppas ni har haft en trevlig lördag!
0 kommentarer

Önskeoutfit 24/5

Tröja: H&M (coming soon) | Jeans: Topshop | Väska: Chanel | Solglasögon: Ray-Ban | Boots: H&M (coming soon)
 
Ingen vidare somrig outfit det här men idag är mitt humör ungefär lika bra som Nederländernas bidrag i årets ESC. Alltså inte bra alls (förlåt, men jag fick bara en väldigt obehaglig känsla när jag hörde den låten, vilket kan ha att göra med att jag inte tycker om fåglar). Jag vaknade nog på fel sida. Men men, då kan allt bara bli bättre idag! Outfiten ovan hade hjälpt mig lite på traven, men med tanke på att jag ska iväg och kolla på årets studentbal i eftermiddag så blir det något lite finare klädval för mig. 
0 kommentarer

Diary: Torsdag

Äntligen var naglarna målade! Mina naglar har sett hemska ut den senaste tiden men jag har inte haft tid eller lust att måla dem, plus att jag egentligen inte får ha nagellack på jobbet och jag har jobbat rätt mycket det senaste så det har lixom inte varit nån idé ändå. Men nu så. Känns skönt! Jag inspirerades av detta, kommer ni ihåg? 

Förutom att ha målat naglarna så har jag hunnit med en promenad, tvätt och städning idag, samt hjälpt min bästis med ett av hennes sista skolprojekt. Jag fick svara på några frågor om mitt år som au pair i USA som hon ska ha med i ett radioprogram som hon sänder på måndag. 

Nu ska jag fortsätta läsa i min Beautiful Creatures (nej...... Jag är fortfarande inte färdig...) och sen sova. Hörs imorgon!
0 kommentarer