H&M Home Fall 2018

 
Okej kan vi snacka om H&M Home en stund? Jag har de senaste åren tyckt att H&M varit ganska svagt designmässigt i jämförelse med konkurrenterna, men i år har de verkligen steppat upp sitt game både gällande Home och dam. Detta är bara en liten del av det fina som finns online i nuläget. Jag är riktigt sugen på påslakanet i mörkgrönt, det skulle passa fint i vårt sovrum. Synd bara att det inte fanns i den mindre storleken, vi har nämligen varsitt täcke istället för ett stort gemensamt. Jag gillar även det grå kuddfodralet. Vad tycker ni? Något ni gillar?
H&M Home Inredning
0 kommentarer

Onsdag

Hallå! Här sitter en hyfsat stressad Emma. Imorgon ska jag och min partner försvara vår kandidatuppsats och jag är så nervös! Vi ska även presentera den uppsatsen vi opponerar på och det är det jag håller på med nu. Både jag och min partner har suttit hela dagen och skrivit på detta men det känns som att det alltid finns något mer att fråga om. Vi vill ju såklart att personen vars uppsats vi läst ska bli så bra som möjligt! Nu ska jag krypa i säng, i och med att jag ska vara i Borås kl. 9 imorgon så måste jag gå upp tidigt för att hinna, och sömn är så oerhört viktigt för att jag ska må bra :)
0 kommentarer

Mat.se

Bekvämaste lösningen någonsin: Mat.se. Jag älskar att få hem leverans från dom och det bästa är att jag inte behöver åka iväg till en matbutik utan allt finns online. Kommer typ aldrig handla i en fysisk butik igen. I veckan blir det bland annat linsgryta, svamppasta och halloumitacos.
Mat Mat.se Shopping
0 kommentarer