Stylista?Jag blir riktigt förvirrad när det gäller Stylista. Jag tycker det är bra, men när det gäller Megan och Kate blir det bara konstigt. Kate var i början jättesnäll och söt, jag tyckte tom att hon skulle vinna. Megan var dock en riktig liten bitch som hackade på allt och alla. Men så ikväll, då var det ombytta roller. Megan var jättesnäll och stöttade Kate, men Kate bara klagade på vad hennes team gjorde. Men varför inte säga lite högre och tydligare vad man tycker?
0 kommentarer

Söndag


Provade denna klänningen inne på Gina Tricot igår, efter att en kompis sagt att den påminde om mig. Dock var den inte så mycket "jag" när jag väl fick på mig den, så det blev inget köp. Fin ändå!

Mors dag idag, vilket har inneburit att jag har varit hos farmor och mormor. Har ätit (mycket!) tårta hos farmor och paj hemma hos mormor. Sett guldfiskar oxå (tror jag att det var iaf) och fiskar utan huvud. Inget jag gillar speciellt mycket. Men det funkar ändå. Tror jag. Jag kanske drömmer massa mardrömmar idag? Isf... Kan jag inte sova. Too bad. Well, jag klarar mig. Nu ska jag snart kolla på Stylista på Tv3, himla trevligt! Sov gott.
0 kommentarer

Right now

Sitter ute med familjen och har precis ätit middag, grilla kyckling med potatissallad och annat mumsigt. Solen skiner, det är varmt och allt känns toppen!
0 kommentarer