Christmas Wishlist 2018

 
Julafton är endast 12 dagar bort, hur galet är inte det? Naturligtvis önskar jag mig en del saker i år; här ovan ser ni bara ett litet urval av det jag har skrivit upp på min önskelista.
 
Klong Gloria ljusstake i mässing - well, den här har växt på mig under de senaste åren och jag tänker att de skulle vara så fina i våra vardagsrumsfönster.
 
Clarins Moisture-Rich Body Lotion - en av marknades bästa bodylotions, jag har använt detta i flera år.
 
Jordan Samuel Skin 2018 Holiday Collections: Choreographer - jag har under året börjat läsa på mycket om hudvård och har hört mycket gott om Jordan Samuel. Jag är väldigt nyfiken på att testa dessa produkter.
 
Frukost hela dagen av Anna och Rasmus Axelsson - jag älskar frukost så vad vore väl bättre än en hel bok om detta?
Christmas Wishlist
1 kommentar

Nobel 2018

Bildkälla: Newssummedup / ELLE.se / ELLE.se
 
Ingen har nog missat att det igår var dags för Nobelfestligheter. Här ovan ser ni tre av de personer som var kvällens stora vinnare, stilmässigt.
 
Sara Danius - som en QUEEN äntrade Sara Danius Nobelfesten i denna otroliga Pär Engsheden-kreation i knalligt rosa och orange.
 
Alice Bah Kuhnke - Sveriges kulturminister valde en miljömedveten klänning med fokus på återbruk, skapad av Stockholms stadsmission Remake.
 
H.K.H. Kronprinsessan Victoria - även kronprinsessan valde en miljömedveten klänning genom att återanvända H.M. Drottning Silvias Nobel-klänning från 1995.
 
Jag har inget mer att säga än att dessa tre fantastiska kvinnor fullkomligt ägde Nobel 2018.
Nobel 2018
1 kommentar