10 dagar

Tio dagar har det gått sen jag senast uppdaterade här. Livet kom helt enkelt emellan. Var ju i London förra helgen och när jag kom hem i tisdags så sov jag hos pojkvännen och där har jag stannat till idag. Imorgon väntar dock verkligheten - ett liv som jag inte är beredd att gå tillbaka till riktigt ännu. Den senaste veckan har varit helt fantastisk då jag inte har behövt bry mig om något annat än att äta och sova ungefär. Jag ville knappt lämna Göteborg idag, så otaggad är jag. Förhoppningsvis går det över efter morgondagens pass på jobbet. 

Nu ska jag sova, jag är så nedrans trött trots att jag inte gjort nåt annat än sovit de senaste dagarna. Ha en fin lördagskväll :)
1 kommentar

Diary: Tisdag

Hej på er och god eftermiddag! Har inte gjort nånting idag, bara legat i sängen och kollat på serier. The Following och Castle var nya, men sen så har jag oxå börjat med House of Cards. Har ni sett den? Måste säga att den är riktigt bra! Pojkvännen fick mig att börja se den och jag fastnade direkt. Den är väl inte riktigt lika bra som Scandal men nära. 

Nu måste jag sticka till jobbet, jobbar 17:30-22 ikväll, hörs imorgon istället, puss!
0 kommentarer

Air Max


new in: nike air max

Dessa sneakers köpte jag för ungefär en månad sedan och jag har använt dem en hel del sen dess, eller snarare varje dag. Hur ska jag någonsin kunna ta på mig ett par andra skor? Dessa är så galet sköna så jag vill helst inte använda några andra. Tror nog att jag tar med mig dessa till London på lördag. Det enda minuset som jag kan se med dem är att de är rosa vilket gör mig lite mer låst men det är egentligen en bagatell. 

Jag klickade hem mina från asos.com! 
0 kommentarer