En snabb hälsning

Men tjaaa, kul att ni tittar in här så här dagen före nyårsafton. Kan ni tänka er att 2013 redan är förbi? Det har gått så nedrans fort tycker jag. Det känns som att det var igår jag firade in det nya året med min familj och grannar efter ett år utomlands. Imorgon blir det först kvällsjobb (fråga inte hur jag tänkte där) och sen en sväng till Göteborg för att skåla för 2014 tillsammans med några av dom jag gillar bäst. 

2013 har iaf varit ett bra år för min del. Jag ska skriva ihop en summering av året senare ikväll (gissa vems dator som har flyttat ut till huset? Hello bloggning!) men nu ska jag svänga ihop en middag till mig själv och sen fixa naglarna och annat sånt där nödvändigt inför morgondagen. På återseende!
0 kommentarer

Glad Andra Advent!

Västra Orust bjuder idag på snökaos - härligt värre... Var inne och jobbade en stund på dagen och fick då köra i ca 50 km/h i snön, det gick inte att köra fortare än så. Ska tillbaka och jobba kväll oxå men förhoppningsvis har den mesta snön hunnit regna bort tills dess. 

Jag är för övrigt inne på min 11:e jobbdagi rad idag. Jag börjar bli lite trött. Imorgon ska jag jobba kväll så jag får iaf lite sovmorgon, men annat blir det på tisdag då jag jobbar dag (tur då att jag jobbar med bästa kollegorna och att vi har det rätt lugnt just nu). På onsdag är jag ledig! Tack och lov för det. Undrar vad jag ska hitta på då? Tvätta kanske, det börjar bli dags för det nu igen.

Nu ska jag äta middag med mamma, pappa och brorsorna, sen är det som sagt dags för jobb igen. Hejhej!
0 kommentarer