Bunhead

Okej, att dansa har aldrig varit min grej riktigt. Men när Sophie Flack berättar kort om hennes liv som en balettdansös, måste jag erkänna att jag blir väldigt nyfiken och vill veta mer om hennes erfarenheter. När jag kommer till USA ska jag köpa hennes debutbok, Bunhead, och lära mig mer. 

Video: Sophieflack.com
0 kommentarer

Inte glad just nu

Okej, jag kanske inte ser så himla sur ut på bilden, men det kallas dold ilska. Eller nåt sånt där bra. Anledningen till att jag är lite ilsken är för att jag inte lyckades övertala min inte-längre-så-kära-vän att dricka kaffe med mig och Louise imorrn innan vi drar till Stockholm. Jag bara undrar: hur kan man motstå det? Kaffe i Götet med oss i 40 minuter? Jag skulle vara där en timme före utsatt tid. Men det är ju bara jag förstås. 

Nu ska jag packa klart det sista och sen sova, call time imorgon är 6.30. Så tidigt har jag inte gått upp på typ 100 år...
0 kommentarer

Dagens inspiration


Fearne Cotton i galet snygg outfit. Så inte min stil, men jäkligt coolt. Bra jobbat av henne att faktiskt lyckas få jeansen, väskan och koftan att funka så pass bra ihop.
0 kommentarer