Nytt i garderoben (och dagens outfit)

sweater: gina tricot | jeans: acne | shoes: h&m | scarf: acne
 
En del nya grejer har ju fått ta plats i min garderob och här har ni fyra av nyheterna, och dessutom de två sakerna som gömde sig i påsen från Acne. Jeansen och tröjan är så himla sköna, de är värda varenda krona! Halsduken är även den en riktig vinnare, så varm och mysig. Skorna köpte jag i Hamburg för ca 30 euro, kaching!

Pinsamt dåliga bilder förresten, kanske är dags att investera i en ny kamera oxå? Någon som har några tips?

Nu ska jag ge mig ut på en promenad i det härliga höstvädret!
0 kommentarer

Favorite tunes

 
Två nya favoriter i mitt musikbibliotek. Avicii gör mig aldrig besviken och jag måste säga att nya 'Hey Brother' faktiskt är snäppet bättre än sommarens 'Wake Me Up' (vilket skulle kunna bero på att jag har lyssnat på den sistnämnda väldigt mycket). Även Bastille har släppt nytt som jag tycker slår 'Pompeii' med hästlängder. 'Things We Lost in the Fire' är helt fantastiskt bra och går på repeat hos mig! 

Andra fantastiskt bra låtar som jag gillar lite extra just nu är 'Last Soul On Earth' med Miriam Bryant, 'Från Balkongen' och ' Hur Dom Än' med Oskar Linnros, 'Sergels Torg' med Veronica Maggio' och 'Summertime Sadness' med Lana del Rey i remix av Cedric Gervais. 
0 kommentarer

Diary: Lördag

Idag var jag tillbaka på jobbet efter nästan två veckor. Jag kan lova att mycket hade hänt under den tiden! Allt gick dock smidigt och det känns skönt att vara tillbaka. Jag gillar trots allt mitt jobb. Jag är väldigt trött nu dock, haha, slocknar när som helst. Imorgon blir det jobb igen, tillsammans med bästa kollegorna, så nu ska jag sova så att jag orkar ta mig upp imorgon - call time at 5:30. Lite väl tidigt kan jag tycka... 
0 kommentarer