Flyttkaos

Hey fellas. Så jag flyttade igår. Inte jättelångt, men ändå en bit. Just nu är mitt nya rum ett enda kaos och jag har inget internet där heller så bloggen kommer stå tom här ett tag. Jag är hemma hos mamma och pappa nu och passar på att låna lite internet, men nu ska jag cykla hem till mitt nya boende och min nya sambo. Puss på er!
0 kommentarer

Emma loves it: Topshop dresses

Snyggaste klänningarna ser ni här! Jag älskar att de är så enkla i modellen men ändå med en liten twist; det mönstrade, glansiga tyget. Mina två favoriter är den gröna och den grå. Den grå skulle jag lätt bära till vardags, med en stickad kofta och boots, gärna ett par liknande DESSA. Om ni oxå gillar klänningarna och vill klicka hem en eller flera, så hittar ni dem HÄR för £42. 
0 kommentarer

Foxy

 
Jennifer Grace klär sig alltid snyggt, men just denna outfit har jag verkligen fastnat för. Kanske för att hon bär snyggaste tröjan från Acne som jag kikat på x antal gånger? Det skulle kunna vara så. Jag har dock bara kollat på den i svart, men den här i grått är nästan snäppet finare ju. Åh!
0 kommentarer