Remember Me

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag såg precis klart på Remember Me och grät precis lika mycket som förra gången. Jag brukar aldrig gråta så till en film där jag vet vad som händer. Jag är lite blödig, deppig, allt möjligt just nu tror jag. Åh. Men fin är den. Jag älskar verkligen den filmen och rekommenderar den till alla! Nu ska jag sova, over and out.
0 kommentarer

Under 500-lappen

Bruna boots med 12 cm klack från H&M för 499 kronor. K-A-P.
1 kommentar

Ny blogg till familjen

Jag följer många bloggar. Och jag menar många. Dock kan jag inte låta bli, vet ni hur tråkigt jag skulle ha om jag inte läste alla bloggar? Det är lixom vad jag gör i skolan. Iaf på alla miljoner raster jag har. I högstadiet var alla så trötta över att det var fullt upp, men nu i gymnasiet, efter tre år, känner jag att jag hade kunnat göra något mycket vettigare av de där rasterna. Istället för att ha en timmes rast mellan två lektioner, hade man kunnat dra ihop rasten till 10 minuter och istället slutat tidigare. Visst ska det funka med scheman och så, men det kan man säkert lösa.

Men nog om detta. Det som inlägget skulle handla om var en blogg jag hittade till idag, nämligen Loweo. Tjejen som driver bloggen heter Lowe (om jag har fattat det rätt) och verkar vara hur go som helst. Hennes shoppingfynd är nog för att följa bloggen, enligt min åsikt... Och hon har haffat den fina jackan från Lindex!
1 kommentar