Diary: Tisdag

En trött och sliten tjej sitter just nu bakom datorskärmen och skriver till er. Jag kom precis hem från jobbet efter en fullspäckad dag. Har inte haft en lugn stund förrän 14:30, men 45 minuter senare fick jag åka hem trots att jag egentligen slutar kl 16. Gött! Har hunnit boka en klipptid nästa vecka och tänkte nu kolla på förra veckans The Following. Hörs lite senare :)
0 kommentarer

Dublin: dag 1

Denna otroligt vackra skapelse, av mina vänner döpt till Das Kaninchen, är belägen en bit ifrån deras lägenhet. Den är ful, jättestor och bara väldigt konstig. Man funderar ju över vad som pågick i skaparens huvud när han bestämde sig för att göra en jätte-kanin.

Bestie i väntan på bussen till stan.
Godaste glassen!

Jag var så lycklig över att hitta Starbucks. Kaffet var dock sådär...

Monument of Light kallas den där enormt höga spiran. Det är enligt min fenomenala guide en utmärkt vägvisare efter en utekväll.

Avslutade första dagen med en illgrön drink på ett hotell tillsammans med massa trevligt folk.

Första dagen i Dublin alltså! Jag lyfte från Rygge kl 10 och landade ungefär 11:25 lokal tid. Åt lunch på McDonald's innan vi åkte hem till bestie där jag började med att diska... (jag erbjöd mig att göra det dock, lovar). Sen drog vi ut på stan som ni då ser bilder från.

Jag är på jobbet just nu så detta är förinställt, men slutar kl 14 så jag uppdaterar mer då.
0 kommentarer

Diary: Söndag

Det där med att redigera bilder under förmiddagen gick det sådär med... Vaknade rätt sent, skypade med en tysk vän, började kolla på Youtube-videor (har fastnat för olika sminkvideor, varför?) men somnade ungefär halvvägs in i andra videon, vaknade efter ett par timmar och nu håller jag på att fixa med min BFFs födelsedagspresent som är drygt två månader försenad, bara lixom. Tänkte alldeles strax börja med redigeringen av mina foton från Irland, har så mycket fint att visa därifrån. 
0 kommentarer