Right now

Står framför min brors dator just nu och skulle skicka iväg ett litet inlägg bara. Onsdag idag, vilket betyder Sorted, Livvakterna och sen True Blood! Fast jag funderar ärligt talat på om det inte blir Idol ikväll istället för Sorted.. Det återstår att se!
0 kommentarer

Snyggt


På Net-a-Porter (där jag hänger en hel del) har de alltid outfits för de plagg som säljs, alltså en riktig modell som har på sig kläderna som säljs. Där hittade jag denna bilden, som är så enkel och snygg och bara perfekt. Mer lager-på-lager! Visserligen är jag rätt dålig på att klä mig så själv, föredrar enkel styling, men nu måste jag ha nåt liknande detta. Love it.
Kläderna på bilden kommer från Vince, Elizabeth & James, Splendid, Lover, Falke, Miu Miu och Vivienne Westwood.
0 kommentarer

The Vampire Diaries

Idag har jag vart ledig från skolan så jag har passat på att göra massa saker som jag inte hinner annars, typ som att äta glass. Jodå, glass, bloggar och musik på tvn till det så har man min dag idag! Plus att jag har kollat på nya superserien The Vampire Diaries. Kollade bara på första avsnittet, så nu blir det del två innan jag ska lägga mig. Ha en bra fortsättning på kvällen!
0 kommentarer