CHOICES, CHOICES...

Under en längre tid har jag velat investera i en väska från Stella McCartney. Var helt säker på att jag helst ville ha en större modell, som den ni ser här ovan, men nu när jag har tänkt efter lite så har jag kommit fram till att jag sällan använder stora väskor. Därför har jag börjat kika mer och mer på en crossbody bag, som de två till höger i bild. Jag vet att den översta är tokfin i verkligheten och det är väl egentligen den jag allra helst vill ha. Men silver är bra fint det också liksom. Dessa val hörrni! 
0 kommentarer

ÖNSKEOUTFIT 27/1

Byxor: Totême | Kavaj: House of Dagmar | Sneakers: Adidas "Gazelle" | T-shirt: H&M Trend | Väska: Stella McCartney
 
Dag 2 på modeveckan i vår huvudstad och jag skulle inte tacka nej till en inbjudan och outfiten ovan. 
0 kommentarer

MÅNDAG

Hellu. Allt bra? Hoppas ni haft en toppendag. Det har jag! Jobbade till 16:30, sen åt vi lax till middag (dör mumsdöden ungefär), sen räknade jag faktiskt lite matte - mamma hjälpte mig med några tal som jag inte riktigt fick ihop när jag höll på i fredags. Jag löste de flesta själv ändå! Det värsta med matte, tycker jag, är att det tar sån tid. Jag har inte tålamod nog för att sitta med ett tal i en halvtimme! Jag vill att det ska gå snabbt och vara enkelt, sån är jag med allt. På grund av detta har jag skjutit upp den här kursen så länge, vilket gör att jag inte kommer ihåg en sak ifrån Matte B. Men jag måste ändå säga att jag är väldigt nöjd med mig själv som fortfarande inte har kastat boken åt ett håll och miniräknaren åt ett annat. Jag kämpar på som bara den. För 5 år sedan hade jag gett upp för längesen. Det är ju ändå för väl att man mognar och blir äldre!
 
Imorgon väntar ännu ett jobbpass, efter jobbet ska jag handla lite och hämta ut ett efterlängtat paket, sen tänkte jag försöka mig på att göra egna veganska falafel till middag, och så blir det ännu mer matte. Roligare än så har jag det inte för tillfället. Jag har dock förberett ett lite roligare inlägg till er som dyker upp imorgon på morgonen, så stay tuned.
0 kommentarer