Veckans fynd

Alltså jag dör lite varje gång Gina Tricots TV-reklam går igång. Den här jackan som modellen har på sig är så sjuuukt het! Den skulle gärna få flytta in hos mig. 499 kronor går den på och hittas HÄR.
0 kommentarer

ONCE

Nån som följde min au pair-blogg? Om inte så har ni nog inte hört hur mycket jag gillar musikalen ONCE. Jag fick biljetter till den av mina värdföräldrar som tack för all hjälp de fick av mig under en period då allt var lite galet i familjen. Hur som helst så mejlade min värdmamma mig om vad jag skulle rekommendera att se i New York, då jag hängde där ungefär varje helg när jag bodde i USA. Då kom jag att tänka på när jag var på ONCE och hur bra den är. Den här videon visar bara en bråkdel av hur fantastisk den är. Har ni sett filmen? Den är oxå bra, men musikalen är nog snäppet bättre då jag gillar deras röster bättre, och livemusik såklart. 

Ska ni till New York och känner för att se en Broadwaymusikal så rekommenderar jag denna! Om ni även vill ha tips på hur ni får biljetterna ännu billigare än hos TKTS så är det bara att höra av sig... Jag har några knep förstår ni, hehe. Hade jag betalat fullpris för de musikaler jag har sett så skulle jag varit ruinerad efter bara några månader.
0 kommentarer

Giltig frånvaro


Mina macarons som jag bakade förra veckan. Finare än första gången jag bakade såna här, dock är jag inte helt nöjd än.

Pigg och glad på väg mot Uddevalla!
Knäppte en snabb bild på Jonas Gardell innan jag åkte hemåt.

Under min löptur i tisdags så mådde jag ett tag så illa att jag var tvungen att sätta mig ner. Här fastnade jag. Självklart var jag tvungen att ta kort på det.
Jag har inte kollat Facebook på många dagar. 13 notifikationer belönas man med då. Orkar inte kolla.

Gårdagens bakning resulterade i blåbärs-, hallon-, choklad- och lemon curd-cake pops, överdragna med mörk choklad.

SVT1 visade bästa filmen på TV igår eftermiddag. Konstigt dock att höra Simba, Scar och alla de andra prata engelska...

För en vecka sedan var allt toppen; solen sken, jag var på Jonas Gardell Stand-up och jag bakade finfina macarons. Men när jag kom hem från jobbet i söndags fick jag världens migränanfall som höll i sig t.o.m. måndag. På tisdagen drabbades jag av magsjuka som var ungefär 10 gånger värre på onsdagen då jag även hade feber och detta stod jag ut med i ett par dagar. Migrän, magsjuka och feber - anledningarna till att jag inte har bloggat på en vecka (oh my).

Igår bakade min lillebror och jag cake pops som blev helt okej bra. På kvällen kollade jag på Let's Dance (heja Erik, Maria och Oscar!) samtidigt som jag bokade flygbiljetter till Dublin! Ska äntligen få hälsa på min fina fina vän och fru som flyttade dit i september förra året. Det ska bli otroligt kul att få se hur hon ("de" ska jag egentligen säga, hon bor där med sin kusin) har det där borta, att få se något nytt och att få komma iväg från kalla Sverige (hallå våren, vart tog du vägen?)! Den 23 april bär det av och nu håller jag tummen för att ingen vulkan ska få för sig att belöna mig med ett vulkanutbrott, vilket det tydligen finns risk för (kan det vara därför flygbiljetterna var så billiga?)...

Idag har det varit full rulle hela dagen. Vaknade kl 6 av nån anledning men låg kvar i sängen i några timmar, sen åkte vi iväg och shoppade billighetsprylar (en rosaglittrig anteckningsbok blev min, den är så fin) och så blev det en sväng till Tavlebord där det inhandlades lite delikatesser till kvällens påskmiddag. Väl hemma hjälpte jag pappa med veden och jag lyckades klyva mitt första vedträ helt själv! Jag är så sjukt stolt över detta, ni anar inte. Lyckades även klämma in en löptur och påskäggsjakt innan middagen. 

Nu ska jag ignorera de där 13 notifikationerna lite till tänkte jag, de har blivit ignorerade i några dagar redan sådå klarar de av några dagar till. Visst?
1 kommentar