Längtan efter sommar

 
Med endast 35 dagar kvar till sommarlov så kliar det nu i fingrarna efter att få uppdatera garderoben med några härliga sommarplagg. Inte för att de skulle användas så mycket, jag ska jobba i stort sett hela sommaren och de lediga dagar jag har spenderas oftast i jeansshorts och t-shirt, men ändå, bara känslan av att faktiskt få köpa de där sommarshortsen eller den fina sommarfestklänningen är något speciellt. Håller ni med mig? Jag skannade i alla fall av H&Ms nyheter och fann tre saker jag skulle vilja bära i sommar - avslappnade shorts, sköna sandaler och en vacker spetsklänning.
0 kommentarer

Mariellas Interior

 
En butik ni absolut inte får missa om ni har vägarna förbi Borås är Mariellas Interior. Här finner ni inredning och prylar från Skultuna, Klong, Chhatwal & Jonsson, Missoni, Dirty Linen, Lilla Bruket, Aesop, Muuto och en himla massa fler märken. Prisnivån må vara lite högre men titta och drömma kan en alltid göra.
0 kommentarer

Nordisk Designskolas examensvisning

1. Jaqueline Berg | 2. Olivia Ejervall | 3. Sofia Lundh | 4. Rebecca Eliasson | 5. Shene Ibrahim | Sofie Forsberg
 
Förra lördagen anordnades mängder av aktiviteter i Textile Fashion Center i Borås, bland annat Nordisk Designskolas examensvisning. Jag hängde på min kompis dit då jag inte hade något bättre för mig, och jisses vilken härlig visning. Jag fick tyvärr inga bra bilder med min telefon så dessa bilder ni ser är lånade HÄRIFRÅN.
 
Här ser ni i alla fall mina favoriter från visningen! Alla var såklart jättefina, men dessa hade något som tilltalade mig lite extra mycket. Nummer 4, Rebecca Eliasson, gjorde sig otroligt bra på catwalken, likaså nummer 5, Shene Ibrahim.
 
Efter att ha sett denna visning så är jag än mer sugen att se vad studenterna på Modedesign på THS har hittat på till sin examensvisning i juni, den ser jag verkligen fram emot!
0 kommentarer